• Halmstads webbplatser

Lärportal för pedagoger

Lärportalen innehåller moduler med kurser, guider och inspirationsmaterial. Du som arbetar i en annan kommun och i fristående regi kan också använda delar av portalen.

Färgrik illustration, gul och vit byggnad, del av mörkröd byggnad, barn, elever, träd i blått, gult med gröna kålhuvuden till krona. Text i bild: Halmstad, Alla moduler, Om Pedagog Halmstds lärportal, bli medlem, logga in. Text på illustrationen: Pedagog Halmstads lärportal, Webbplatsen där vi lär från och med varandra, Alla moduler.
Gå till Pedagog Halmstads lärportal

För att påbörja en modul måste du vara inloggad. Din inloggning håller reda på vilka moduler du har startat och hur långt du har kommit i en påbörjad modul.

Alla moduler är kategoriserade för att du lättare ska kunna hitta det du söker. Exempel på kategorier är Språkutveckling, NO/Teknik och Ämnesresurser.
Kategorierna hittar du på sidan Alla moduler Länk till annan webbplats..

Ett medlemskap på lärportalen är gratis. Du registrerar dig genom att klicka på Bli medlem Länk till annan webbplats..

Använd gärna en arbetsrelaterad e-postadress (t.ex. X.X@halmstad.se). De flesta moduler är tillgängliga för alla, men några är endast öppna för medarbetare i Halmstads kommun.

Innehållet är skapat av lärare, pedagoger och personer med andra specialistkompetenser. Syftet med lärportalen är att du som lärare eller pedagog ska kunna utveckla din kompetens när du vill och känner att du har tid. Du kan välja att göra någon av våra moduler själv eller tillsammans med dina kollegor.

Kontakt

Vill du själv vara med och bidra med innehåll på lärportalen eller har du förslag på moduler som du skulle vilja se?