Kurser och aktiviteter

På KomTek har barn och ungdomar från 7 år till 19 år möjlighet att utveckla sin kreativitet och entreprenöriella förmåga. Här kan de prova på såväl praktiskt som digitalt.

KomTeks kurser och aktiviteter

Ta gärna med lite fika eller frukt till våra kurser. Ta inte med citrus eller nötter till våra loklar på grund av allergier. Undvik även starka dofter. På lovaktiviteterna bjuder vi på enklare fika.

Vi kunde inte hitta några evenemang med den nuvarande filtreringen.

Kursavgift

  • Lovkurserna på en dag, till exempel Teknikkul på sportlovet, påsklovet och höstlovet kostar 100 kronor. Då ingår enklare fika och byggmaterial.
  • En sexveckorskurs kostar 300 kronor.
  • Kursen "Design och teknik – makerverksamhet för tjejer" är kostar 300 kronor för de första sex tillfällena, vill ditt barn fortstätta resterande sex veckor kostar det ytterligare 300 kronor. Kurserna pågår i totalt 12 veckor.

Övriga kursupplägg kan variera. När kursen är slut skickar vi en faktura till dig per post.

Tid och längd för kurserna

Kurserna pågår under en sexveckorsperiod på kvällar eller helger och har begränsat antal platser. Kurserna går i fyra perioder och startar i september och november på höstterminen och i februari och april på vårterminen. KomTek har har inte uppehåll om kursen infaller på skollov eller röda dagar.

I bland erbjuder vi kurser och aktiviteter även på skollov.

Kurserna ges i KomTeks verkstad och i digitala miljöer

Kurserna ges i KomTeks stora och fina verkstadslokal. Där samsas barn och ungdomar i olika åldrar, oavsett vilken kurs de går på.

Anmäl dig till KomTeks SMS-klubb

Missa inget av det roliga! Gå med i KomTeks kostnadsfria SMS-klubb och få information från KomTek.

Vi kommer inte att gå ut med SMS där vi skriver när vi släpper på anmälningarna för fritidskurser och lov vid en exakt tidpunkt. Däremot kommer vi att skicka ut information om det finns platser kvar på kurser när det närmar sig kursstart.

Håll utkik på här på vår webbplat eller på Destination Halmstads kalender. Länk till annan webbplats. Anmälningarna öppnar ungefär 4 veckor innan kursstart. Kurserna brukar starta i fyra omgångar per år, runt vecka 6, 16, 36 och 45. Utöver det så är det oftast aktiviteter på loven.

Skriv in ditt mobilnummer för att anmäla dig till SMS-klubben:
Skriv in ditt mobilnummer för att anmäla dig till SMS-klubben: