Jelia Care hemtjänst

Jelia Care är en av de utförare av hemtjänst som du kan välja. Här finns en presentation och kontaktuppgifter.

Geografiskt verksamhetsområde

Nyatorp–Gustafsfält, Snöstorp–Vallås, Nyhem, Linehed–Eldsberga, Karl XI, Västersol–Akvarellen.

Tjänster som erbjuds

Vi utför omsorgs- och serviceinsatser som beviljas i biståndsbeslutet. Exempel kan vara tvätt, städ, inköp och personlig omvårdnad.

Tilläggsstjänster

  • Hemstädning
  • Personlig assistans

För mer information, besök www.jeliacare.se Länk till annan webbplats..

Presentation

Jelia Care är ett familjeägt vårdföretag med stort hjärta. Vi brinner för att du ska ha rät till vård och omsorg med hög kvalitet.

Valet är ditt! Det är du som bestämmer vem som ska hjälpa dig med dina önskemål och behov. Vår vision är att du ska känna dig delaktig och att ditt behov alltid står i fokus. Vi lägger tillsammans upp en plan på hur du vill att din omsorg och hjälp ska se ut.

Fördelen med oss är att vi har möjligheten att begränsa antalet personer som kommer hem till dig. Det som utmärker oss är att vi fokuserar på hela din livssituation, inte bara på de specifika insatserna. Det viktigaste för oss är att underlätta för dig att leva och verkligen njuta av livet.

Kompetens

Vi har över 10 års erfarenhet av hemtjänst och personlig assistans. Förutom svenska så talar personalen följande språk: bosniska, kroatiska och serbiska.

Vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete. En gång per år genomför vi en undersökning i syfte att mäta hur nöjd du som kund är med våra tjänster. Vi ser dina synpunkter och eventuella klagomål som hjälp till att förbättra och utveckla vår verksamhet.

All personal som arbetar för oss bär identitetsbrickor med namn och foto.

Kontakta oss gärna för ett hembesök eller om du har frågor om vår verksamhet!

Kontakt

För allmänna frågor om hemtjänst, kontakta kommunen.