• Halmstads webbplatser

Jelia Care hemtjänst

Jelia Care erbjuder hemtjänst och är ett av flera alternativ som du kan välja mellan i Halmstads kommun. Här finns en presentation och kontaktuppgifter.

Geografiskt verksamhetsområde

Nyatorp–Gustafsfält, Snöstorp–Vallås, Nyhem, Linehed–Eldsberga, Karl XI, Västersol–Akvarellen.

Tjänster som erbjuds

Vi utför omsorgs- och serviceinsatser som beviljas i biståndsbeslutet. Exempelvis tvätt, städ, inköp och personlig omvårdnad.

Tilläggsstjänster

  • Hemstädning
  • Personlig assistans

För mer information, besök www.jeliacare.se Länk till annan webbplats..

Presentation

Jelia Care är ett familjeägt vårdföretag med stort hjärta. Vi brinner för att du ska ha rätt till vård och omsorg med hög kvalitet.

Valet är ditt! Det är du som bestämmer vem som ska hjälpa dig med dina önskemål och behov. Vår vision är att du ska känna dig delaktig och att ditt behov alltid står i fokus. Vi lägger tillsammans upp en plan på hur du vill att din omsorg och hjälp ska se ut.

Fördelen med oss är att vi har möjlighet att begränsa antalet personer som kommer hem till dig. Vi fokuserar på hela din livssituation, inte bara på de specifika insatserna. Det viktigaste för oss är att underlätta för dig att leva och verkligen njuta av livet.

Kompetens

Vi har över 10 års erfarenhet av hemtjänst och personlig assistans. Förutom svenska så talar personalen följande språk:

  • bosniska
  • kroatiska
  • serbiska.

Vi arbetar med systematiskt kvalitetsarbete. Vi genomför en undersökning en gång per år för att mäta hur nöjd du som kund är med våra tjänster. Vi ser dina synpunkter och eventuella klagomål som hjälp till att förbättra och utveckla vår verksamhet.

All vår personal bär identitetsbrickor med namn och foto.

Kontakta oss gärna för ett hembesök eller om du har frågor om vår verksamhet!

Kontakt

För allmänna frågor om hemtjänst, kontakta kommunen.