• Halmstads webbplatser

Attendo hemtjänst

Attendo är en av de utförare av hemtjänst som du kan välja. Här finns en presentation och kontaktuppgifter.

Geografiskt verksamhetsområde

Söndrum, Karl XI, Västersol–Akvarellen, Gamletull–Holm, Nyatorp–Gustafsfält, Snöstorp–Vallås, Nyhem, Linehed–Eldsberga.

Tjänster som erbjuds

  • Serviceinsatser – måndag till fredag klockan 07.00–19.00.
  • Omsorgsinsatser – alla veckodagar klockan 07.00–23.00.

Tilläggsstjänster

Har du hemtjänst men önskar mer hjälp hemma kan du komplettera med hushållsnära tjänster med rut-avdrag. Det kan till exempel vara städning, fönsterputs, tvätt och strykning, sällskap vid ärende eller enklare trädgårdssysslor. Läs mer om våra hushållsnära tjänster på www.attendo.se Länk till annan webbplats..

Presentation

I 20 år har Attendo bedrivit hemtjänst i Halmstad och vi vet vad som krävs för att kunderna ska bli nöjda.

Om du väljer Attendo som utförare av din hemtjänst börjar vi samarbetet med att vår verksamhetschef och planeringsledare kommer hem till dig för ett inledande möte. Du får berätta om dina behov och önskemål och vi kan berätta mer om oss.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får en fast omsorgskontakt som är den medarbetare som du oftast träffar och som är den person som du och dina närstående kan vända er till vid frågor. Det är också du och din fasta omsorgskontakt som tillsammans planerar dina beviljade insatser och dagliga rutiner så att de passar dig.

Du som kund hos Attendo Hemtjänst är hjärtligt välkomna att delta i de evenemang som våra äldreboenden i Halmstad bjuder in till. En trevlig möjlighet att umgås och träffa nya vänner.

Kompetens

Vi har en bred kompetens inom äldreomsorg och medarbetare med inriktning på kognitiva nedsättningar som till exempel demens. Vi har ständig kompetensutveckling inom exempelvis demens och äldres livskvalité.

Kontakt

Vi värdesätter god kommunikation med våra kunder. Du når alltid någon i personalen måndag–söndag mellan 06.30–22.00 på telefonnummer 0706-25 25 38.

För allmänna frågor om hemtjänst, kontakta kommunen.