Flytta till Halmstad

Halmstad växer snabbt – vill du vara en del av den
utvecklingen? Vår kommun erbjuder attraktiva boendemiljöer, idrotts- och kulturlivet är rikt, kommunikationerna goda och vi har en närhet till jobb, hav och natur. Halmstad har alla kvaliteter för att vara en fantastisk kommun att bo i. År 2050 kommer det att bo närmare 150 000 personer i Halmstads kommun. Välkommen att flytta hit du också!

Att leva och bo i Halmstad

Halmstad har alla kvaliteter för att vara en fantastisk kommun att bo i oavsett om du vill bo i staden eller på landet. Hos oss är nära till allt som är viktigt här i livet – jobbet, vännerna, fritidsaktiviteterna och naturen.

Fyra år i rad har vi hamnat på pallplats i tävlingen ”Årets superkommun Länk till annan webbplats.”. Det är vi så klart extra stolta över. Ett skäl till placeringarna är vår goda kommunala service. Den jobbar vi ständigt med att förbättra, exempelvis när vi de närmaste åren satsar miljarder på våra skolor. Vårt mål är att växa hållbart framöver – i alla delar av kommunen.

Allt detta goda med Halmstad firar vi en gång om året – på vår alldeles egen nationaldag, Alla hjärtans dag.

Några tips till dig

Här på halmstad.se hittar du massor av information om kommunens service. För dig som funderar på att flytta hit har vi valt ut några webbsidor att börja med.