• Halmstads webbplatser

Vikariat, timanställning, helgjobb

Vi har stort behov av vikarier inom vård och omsorg, skolor och förskolor, vaktmästeri samt skötsel av grönytor.

Som vikarie är det viktigt att vara flexibel eftersom du ska kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du kan arbeta på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna kan varierar beroende på verksamheternas behov.

Jobba som vikarie på förskola, skola eller fritidshem

Tycker du om att arbeta med barn och unga? Som vikarie hos oss får du vara med och skapa vår framtid.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning. Under vissa perioder är rekryteringsbehovet extra stort. Då kan även du som har annan relevant utbildning eller erfarenhet bli aktuell för vikariat hos oss. Fullständig gymnasieutbildning med examen är alltid ett krav.

Ansök

Vi tar inte emot fler ansökningar just nu. Annonsen är stängd och vi hanterar nu de ansökningar som inkommit.

Jobba som vikarie inom äldreomsorg

Är du intresserad av att arbeta som vikarie eller tillsvidareanställd inom äldreomsorgen? Vi har behov av vikarier, undersköterskor och vårdbiträden. Att jobba i den kommunala äldreomsorgen innebär att du kan arbeta både inom hemtjänst och äldreboende.

Om du blir erbjuden anställning erbjuder vi dig introduktionsmaterial och föreläsning inom bland annat läkemedelshantering. Du får även möjlighet att gå bredvid en erfaren undersköterska vid några arbetstillfällen innan du påbörjar din anställning.

Kvalifikationer

Om du blir kallad till arbetsintervju bör du ha med dig betyg och två referenser och ett utdrag från belastningsregistret.

Ansök

Jobba som timanställd med personer med funktionsnedsättning

Som personlig assistent, stödassistent eller boendestödjare hjälper du någon att få en bra livskvalitet.

Anställningsform

Timanställning innebär att du hoppar in och arbetar vid behov, när det passar dig. Du har alltså inget fast schema.

Arbetsuppgifter

I dessa tjänster arbetar du med att stötta en person med funktionsnedsättning utifrån dennes villkor och behov. Arbetsuppgifterna kan därmed se lite olika ut beroende på vem det är du hjälper. Gemensamt är att du hjälper någon att få en bra livskvalitet.

Personlig assistent och stödassistent

Som personlig assistent och stödassistent arbetar du med att stödja en person som behöver mycket omvårdnad. Stödassistenter arbetar i särskilt boende för personer med funktionsnedsättning. Personliga assistenter arbetar hos någon som bor i eget boende.

Ofta ingår hjälp med att äta, att klä sig och tvätta sig. Många behöver också assistans med att kommunicera och tolka omgivningen.

Boendestödjare

Som boendestödjare arbetar du med habiliterings- och rehabiliteringsinsatser för någon som bor i ordinärt boende. Det innebär att du tränar någon annan på att klara av hushållssysslor själv, och att du hjälper till när det behövs. På vissa platser finns en boendestödsbas som du utgår ifrån.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är stabil, ansvarstagande och självständig. Du bör också vara flexibel och har lätt för att samarbeta. Du ska ha vårdutbildning eller det arbetsgivaren anser likvärdigt.

Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Ansök

Jobba som vikarie inom service- och supporttjänster

Vill du arbetar med vaktmästeri, fastighetsskötsel, lokalvård och grönyteskötsel? Vi arbetet dagligen för att skapa funktionella och trevliga lokaler för våra kunder som är andra kommunala verksamheter.

Ansök

Jobba inom måltidsservice

Brinner du för att ge bra service och aktivt arbeta med matglädje?

Som timanställd för måltidsservice får du arbeta i flera kök och skaffa dig bred erfarenhet. Vår verksamhet finns i förskolor, skolor och inom äldreomsorgen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har en kockutbildning och även erfarenhet av arbete i branschen. Under vissa arbetstoppar kan det även bli aktuellt att vi tar in köksbiträden och måltidsbiträden och då är det önskvärt att man har en köksbiträdesutbildning eller längre praktisk erfarenhet samt hygienutbildad inom livsmedel.

Ansök

Jobba som biståndshandläggare och avgiftshandläggare

Arbetet som biståndshandläggare och avgiftshandläggare är varierande, utmanande och utvecklande. De flesta av våra medarbetare tycker att det bästa med yrket är att de får göra positiv skillnad för de människor de möter i jobbet.

Vi erbjuder ett väl förberett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller har likvärdig utbildning.

Ansök