• Halmstads webbplatser

Fältgruppen – trygga vuxna där barn och ungdomar är

Fältgruppen arbetar för att öka tryggheten och förebygga problem bland unga i kommunen. Gruppen är ett team av professionella, trygga och engagerade vuxna som har bra kontakt med unga och deras nätverk.

För dig som är ung

Fältgruppen finns till för dig som är ung och behöver någon att prata med, få råd eller stöd av. Du kan träffa fältgruppen på olika ställen i Halmstad, till exempel på din skola, på ditt bibliotek, på mötesplatser för unga eller ute på stan. Du kan också kontakta fältgruppen genom att ringa eller e-posta vårt kontaktcenter.

För dig som är vuxen

Fältgruppen finns också till för dig som är förälder eller annan vuxen som har frågor eller funderingar om din ungdoms situation. Fältgruppen kan ge dig tips och vägledning om hur du kan stötta din ungdom och samarbeta med andra aktörer som skola, socialtjänst eller polis.

Fältgruppen vill bidra till att Halmstad är en trygg och trivsam plats för alla unga. Tveka inte att ta kontakt med fältgruppen om du vill veta mer om deras verksamhet eller om du behöver deras hjälp.

Kontakt

Du når fältgruppen genom att ringa eller e-posta kommunens kundcenter.