Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Isanläggningar

Isbanan Strömvallen

Strömvallen är en konstfrusen isbana belägen intill Vrenningebackenlänk till annan webbplats i Oskarström, ca 17 km nordöst om Halmstads centralort. Isbanan är mycket väderberoende men vid normala förhållande försöker vi hålla banan öppen mellan december-februari. Under allmänhetens åkning är det fritt inträde.

Öppettider för allmänhetens åkning

Helgens öppettider för allmänhetens åkning styrs av hur många matcher vi har och därför uppdaterar vi åktiderna i slutet på varje vecka.

Isbanan Strömvallen är stängd för säsongen.


Öppetttider för allmänhetens åkning

Dag

Öppettid

Måndag

Kl. 09.00 - 17.00

Tisdag

Kl. 09.00 - 18.00

Onsdag

Kl. 09.00 - 17.00

Torsdag

Kl. 09.00 - 18.00

Fredag

Kl. 09.00 - 19.00

Lördag   

Kl. 13.00 - 18.00

Söndag  

Kl. 13.00 - 18.00

Ordinarie öppettider gäller från 27 november till och med 3 mars (med reservation för vädret). Öppettider uppdateras kontinuerligt här på webben under kontorstid. För aktuellt öppethållande under helger, t ex vid snabba och oväntade väderförändringar, hänvisar vi till informationstelefonen på 035-493 24länk till annan webbplats.

Anmäl skol-, förskole- och gruppbesök

Skolor, förskolor och grupper meddelar sitt besök på Strömvallens isbanna via formuläret nedan. 

Strömvallens isbana i Oskarström

Utlåning av skridskor för skolverksamhet på Strömvallen

För skol- och förskoleverksamhet finns det ett begränsat antal skridskor samt hjälmar att låna för skridskoåkning på Strömvallen. När du fyller i formuläret ovan meddelar du även om din klass/grupp vill ha tillgång till skidskoboden så att vaktmästarna vet om det när ni kommer. Ansvarig lärare/pedagod kvitterar på plats ut nyckel till skriskoboden av vaktmästare. Läraren/pedagogen ansvarar för att den utrustning som lånas lämnas tillbaka avtorkad och i gott skick. 

Vi har tvyärr ingen utlåning av skridskor till privatpersoner utan hänvisar till Fritidsbanken i Halmstadlänk till annan webbplats där det finns möjlighet för alla att gratis låna sport- och fritidsprylar.

Skridskoboden med skridskor för utlåning till skolverksamhet.

Spel med klubba och puck/boll

Under allmänhetens åkning är enligt önskemål den ena halvan av planen, närmast omklädningsrummen, till för spel med klubbor och puck/boll medan den andra halvan är till för fri skridskoåkning.

Halmstad Arena Is

Halmstad Arena Is är en del av Halmstad Arenalänk till annan webbplats och består av två fullstora isrinkar, varav en med läktare för ca 4 000 åskådare, samt en mindre isbana. Varje dag under säsong är en av isarna öppen för allmänhetens åkning.länk till annan webbplats