Olofstorp djur och trädgård

Olofstorp djur och trädgård är välbesökt utflyktsmål som ligger naturskönt i Fyllinge. Det är också en plats för de personer som arbetstränar med olika bakgrunder efter sin egen unika förmåga.

På Olofstorp finns

  • grisar, får, kaniner, marsvin, katter, getter och höns
  • trädgårdar
  • promenadstigar
  • kafé
  • butik med försäljning av hantverk

Det finns också en hälsoträdgård, örtagård, kryddgård och en lekstuga.

I området kring gården finns välplanerade stigar längs Assarpsbäcken, med möjligheter till grillning och andra aktiviteter. Alla är välkomna hit och besöket kostar inget.

En plats för människor att växa på

Olofstorp djur och trädgård är en avdelning inom kommunens arbetsmarknadsenhet och finns främst till för att erbjuda människor som står långt ifrån arbetsmarknaden en väg tillbaka. Här arbetstränar personer med olika bakgrunder efter sin egen unika förmåga. Tack för att du som besökare visar hänsyn och har förståelse för detta.

Öppettider café

OBS: stängt torsdagen den 26 maj

Måndag–fredag

Stängt

  Just nu:

Stängt

Vägbeskrivning

Olofstorp djur och trädgård hette tidigare Stadsbondgården

Olofstorps djur och trädgård hette tidigare Stadsbondgården Olofstorp. Syftet med namnbytet var att ge dig som besöker rätt bild av vad det är du besöker. Det finns inte längre stora bondgårdsdjur och även jordbruket har avvecklats till förmån för fler smådjur, aktiviteter och trädgårdar. Det ger fler personer möjlighet att arbetsträna på gården.

Kontakt

Besöksadress
Olofstorp 446, 305 94 Halmstad
Visa på karta Länk till annan webbplats.

Telefon
073-301 82 88

Om du har frågor kan du även kontakta kommunens kundtjänst.