Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Utegym

Du som gillar motion och idrott är välkommen att använda något av kommunens utegym. Målet är att alla våra belysta motionsslingor ska utrustas med träningsredskap i utomhusmiljön.

I anslutning till de belysta motionsslingorna i Simlångsdalen, Oskarström, Fyllinge samt Gullbrandstorp finns enklare utegym.

Linehedsparken

I Linehedsparken finns kommunens största utegym. I anslutning till gymmet finns en grusad löparslinga och i parken finns också tennisbana och fotbollsplan.

Engelbrektsplanen

Spontantaktivitetsplanen Engelbrektsplanen ligger på Engelbrektsgatan, bakom Sturegymnasiet. Här hittar du utegym, parkour, beachvolleybollplan, grillplats, basketplan, område med lekfulla kullar, och umgängesplatser i form av bänkar och dylikt.

Tallvik

I Tallvik, längs Prins Bertils led och i anslutning till lekplatsen, ligger ett utegym.

Övre Badhusparken

Längs aktivitetsstråket i övre Badhusparken finns ett utegym anpassat för alla åldrar, gammal som ung, samt lekytor för barnen.

Vapnö grustäkt​

I Vapnö grustäkt, intill de populära motionsslingorna på Galgberget, finns en kombinerad hinderbana med utegym. Här finns bland annat höga och låga häckar, armgång och klättervägg. Avtagsväg till grustäkten finns från 5-kilometersslingan på Galgberget. Det finns även parkeringsmöjligheter nere i grustäkten. Sväng av Flottiljvägen innan du kommer fram till Vapnö kyrka. I Vapnö grustäkt finns även grillplats, vindskydd och en egen motionsslinga.

Östra stranden

Detta utegym ligger i gläntan i talldungen vid entrén till Östra stranden, Norra Badvägen.