• Halmstads webbplatser

Vardaga Villa Soldalen

Villa Soldalen är ett nybyggt äldreboende som ligger i Eketånga, Söndrum med närhet till Vita bandet och Söndrums centrum. Här finns enheter med vård och omsorg (somatisk omvårdnad) och enheter med demensvård.

Snabbfakta

  • Öppnade september 2023
  • Boendestandard: Lägenheter på cirka 30 kvm med trinettkök med kylskåp, garderob. Varje lägenhet är försedd med trygghetslarm och rörelselarm samt en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du med dina egna möbler och saker. Badrummet är tillgänglighetsanpassat med dusch.
  • Hyra: 8 366 kronor i månaden (2024)
  • Antal lägenheter: 60
  • Ort och stadsområde: Halmstad, Eketånga
  • Typ av boende: Vård- och omsorgsboende och demensboende
  • Organisationsform: Privat

Mål och inriktning

Vardagas mål är att erbjuda bästa möjliga vård och omsorg för dig som bor hos oss. Genom vårt helhetskoncept för äldreomsorg, Den goda dagen ger vi våra boende en individanpassad omsorg som bygger på omtanke, integritet och valfrihet. Vi utgår från var och ens behov, ser till det friska och stärker den boendes identitet och självständighet. De små detaljerna är viktiga för att varje dag ska bli en riktigt god dag.

Aktiviteter

På Villa Soldalen erbjuder vi en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Vi satsar på fysisk aktivitet, men också möjlighet att koppla av. Vi har en stor, härlig samlingssal för gemensamma aktiviteter som exempelvis sittgympa, underhållning och fester samt en liten takterass där du kan njuta av utsikten över havet. Utomhusmiljön kan vi verkligen slå ett slag för. Vi har en liten golfgreen, boulebana, växthus, utegym, odlingslådor och promenadslinga. Havet ligger på promenadavstånd.

Service

Närmaste busshållplats är Soldalsvägen ca 300 meter bort, här passerar stadsbuss 10. Närmaste apotek och vårdcentral finns i Söndrum centrum.

Vi hjälper dig med kontakt med frisör, fotvård och liknande när du behöver det.

Mat och dryck

Vi serverar frukost, lunch, middag, mellanmål och nattmål om så önskas. Det går att välja mellan två olika alternativ till lunch och middag. Som avslutning på lunchen serverar vi ofta en god dessert. Vid helger och högtider dukar vi extra fint och erbjuder en trerätters meny med dryck. Kaffe och frukt finns när du vill ha. Maten tillreds på avdelningarna och vi bakar ofta.

Ansök om äldreboende

Kontakt

Adress
Soldalsvägen 14, 302 91 Halmstad
Visa på karta Länk till annan webbplats.

För telefonnummer, gå till: