• Halmstads webbplatser

Attendo Westerbergs­gatan och Nissabogatan

Ett privat livsstilsboende med koncepten "sport och spa" och "kultur och nöje". Här finns både vård- och omsorgsboende (somatiskt omvårdnad) och demensboende.

Snabbfakta

  • Boendestandard: Lägenheter på 32 kvm med pentry toalett och dusch, 49 lägenheter har tvättmaskin.
  • Hyra: 7 697 kronor i månaden (2023)
  • Antal lägenheter: 113
  • Ort, stadsområde: Halmstad, Nissastrand
  • Typ av boende: Vård och omsorgsboende och demensboende
  • Organisationsform: Privat

Boendet har sju våningsplan med 113 ljusa och fina lägenheter. På våning 1–6 finns boendeenheter med 62 lägenheter för somatisk omvårdnad och 51 lägenheter för demensvård.

Alla rum är på 32 kvadratmeter och inredda med pentry och stort lättillgängligt hygienutrymme. Lägenheterna är även utrustade med en höj- och sänkbar säng och vissa av lägenheterna har egen tvättmaskin.

På våning 7 finns ett gemensamt utrymme där du hittar en spaanläggning med modernt anpassningsbart badkar samt en fin takterrass med soldäck och fantastisk utsikt över Halmstad. Där finns även en liten pub samt en lokal för tillställningar och aktiviteter.

Mål och inriktning

Boendets inriktningar är "sport och spa" samt "kultur och nöje" och Attendos mål är att de boende ska uppleva en modern, god, säker och trygg miljö.

Aktiviteter

Här kan du tillbringa tid i spa-avdelningen, njuta på härliga uteplatser, delta på gemensamma aktiviteter så som skivor till kaffet, bingo, boule, ta en tur med två-sittscykel eller titta på en bra film på storbilds-TV. Boendet erbjuder även mindre utflykter efter önskemål, kanske till något sportevenemang eller till någon av Halmstads fina kulturupplevelser. På innegården hittar du både ett mysigt växthus med sittplatser samt ett utegym för den som vill träna.

Service

På boendet finns sjuksköterskor alla dagar i veckan klockan 07.00–16.00. Övrig tid har du tillgång till joursjuksköterska. Läkare kommer en gång i veckan. Övrig tid finns jourläkare att tillgå om behov uppstår. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns för de som har behov medans tandvård, frisör och fotvårdsspecialist besöker boendet efter önskemål.

Det finns ett tillagningskök som dagligen förser de boende med god och näringsrik kost.

I de allmänna utrymmena finns gratis WiFi.

Ansök om äldreboende