• Halmstads webbplatser

Vardaga Villa Hertig Knut äldreboende

Tidigare kallat Aleris Halmstad Plaza – ett privat, modernt äldreboende i området Nissastrand. Här finns enheter med vård och omsorg (somatisk omvårdnad) och enheter med demensvård. Boendet har temat halländsk kultur, vilket syns i såväl dess inredning samt i vissa aktiviteter.

Snabbfakta

  • Boendestandard: Lägenheter på 31,3 kvm med litet pentry och ett större badrum. Varje lägenhet är försedd med säng, TV och fransk balkong.
  • Hyra: 8 400 kronor i månaden (2023)
  • Antal lägenheter: 54
  • Ort och stadsområde: Halmstad, Nissastrand
  • Typ av boende: Vård- och omsorgsboende och demensboende
  • Organisationsform: Privat

Mål och inriktning

Vardaga Villa Hertig Knuts mål är att erbjuda kunden en god, trygg och säker vård samt omsorg. Man arbetar individanpassat för att varje kund ska få det bästa möjliga stöd, service och vård. För att erbjuda en vardag som ger kunderna god livskvalitet och en känsla av sammanhang och samhörighet erbjuder boendet aktiviteter och mat utifrån önskemål och behov.

Aktiviteter

Boendet stöttar och hjälper kunderna att kunna delta i aktiviteter som bidrar till livsglädje. De bygger på det friska och ser möjligheterna. Aktiviteter sker enskilt och gemensamt. Varje vecka har varje kund dessutom en timmes kontaktmannatid att tillbringa med sin kontaktman på det vis den enskilde önskar. Exempel på aktiviteter: handmassage, korsord, högläsning, musikunderhållning, filmvisning, bingo, gruppgymnastik, allsång, andakt och gudstjänst.

Service

En fotvårdsterapeut kommer till boendet regelbundet och i bottenplan finns en frisörsalong. Kontaktman är behjälplig med att boka tid hos dessa. Boendet har sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeut kopplade till sig.

Ansök om äldreboende

Kontakt

Adress
Westerbergs gata 23, 302 26 Halmstad
Visa på karta Länk till annan webbplats.

För telefonnummer, gå till: