Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om Getingeskolan

Getingeskolan är en årskurs F-9 skola och grundsärskola med ett stort upptagningsområde. Barn som bor i Getinge, Kvibille, Harplinge, Haverdal och Steninge med omnejd går eller kommer att gå på Getingeskolan. Till Getingeskolan kommer elever från Haverdals byskola, Kvibilleskolan, Lyngåkraskolan och Steningeskolan.

Här finns stora möjligheter till vandringar och utedagar med elever. Det finns stora ytor som barnen kan vara på när de har rast eller när vi har lektioner utomhus. Här finns en stor simbassäng med hopptorn som eleverna har tillgång till på idrotten under sommarhalvåret.

Skolans vision

Getingeskolans vision är att det ska vara en skola där du känner trygghet att vara den du är och gemenskap med andra. Du ska känna respekt för andra och bli respekterad. Du ska känna glädje inför skoldagen.

Skolverksamhet F-5

I skolans F-5 del finns det ca 200 elever som kommer från Getinge med omnejd förutom de barn som kommer från Steninge som kommer till Getinge redan då de börjar i årskurs 4. Här arbetar pedagogerna i två arbetslag, F-2 och 3-5. Här finns även Getingeskolans fritids.

Skolverksamhet 6-9

I Getingeskolans 6-9 del finns ca 300 elever indelade i två arbetslag, det rosa och det gröna arbetslaget. Eleverna har klasslärare som delar på ansvaret som mentorer i klassen.

Resursenheter

På Getingeskolan finns även olika resursenheter med bland annat en samverkansgrupp. För ytterligare information kontakta rektorerna.