Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Kockar/måltidspersonal

Kock/kokerska

Uppdrag

I Halmstad kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras mellan 100-1500 portioner varje dag. Som kock/kokerska har du ansvar för tillagning till skola- och/eller äldreomsorg. Du har också ansvar för specialkost, till exempel gluten, laktos och timbalkost. I vissa fall har även du som kock/kokerska hand om beställningar av varor.

Kompetens

Du är utbildad kock/kokerska på gymnasienivå eller har likvärdig utbildning och har erfarenhet av verksamhet inom restaurang och storhushåll. Du som person brinner för att laga nyttig och näringsberäknade måltider enligt Livsmedelverkets rekommendationer. Du har goda kunskaper om egenkontroll och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är glad och engagerad i ditt jobb. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför bör du vara van vid att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper.

Mer information och kontakt

Servicekontoret

 

Köksbiträde

Uppdrag

Som köksbiträde deltar du i alla förekommande uppgifter i ett storkök
inklusive servering i skola eller äldreomsorg.

Kompetens

Du är utbildad kock/kokerska på gymnasienivå eller likvärdig utbildning och har erfarenhet av verksamhet inom restaurang och storhushåll. Du har goda kunskaper om egenkontroll och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är glad och engagerad i ditt jobb. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför bör du vara van vid att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper.

Mer information och kontakt

Servicekontoret


Produktionsledare

Uppdrag

Som produktionsledare har du ansvar för leverans av all mat i ett storkök.
Köken producerar mellan 100 och 1 500 portioner mat varje dag. Du har också ansvar för specialkost, till exempel gluten, laktos och timbalkost och
matsedelsplanering. Inköp av råvaror, daglig personalplanering och bevakning av arbetsmiljön ingår i tjänsten.

Kompetens

Du är utbildad kock/kokerska på gymnasienivå eller likvärdig utbildning och har
erfarenhet av verksamhet inom restaurang och storhushåll. Vi ser gärna att du har en arbetsledarutbildning. Du som person brinner för att laga nyttig och näringsberäknade måltider enligt Livsmedelverkets rekommendationer. Du har goda kunskaper om egenkontroll och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är glad och engagerad i ditt jobb. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet. Därför bör du vara van vid att hålla dig frisk genom någon form av träning och en hälsosam livsstil. Eftersom att du ofta gör beställningar och arbetar i kostprogram ser vi att du har goda datakunskaper.

Mer information och kontakt

Servicekontoret