Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

IT-medarbetare

IT-handläggare

Uppdrag

Inom IT-området finns det många olika roller, allt från projektledare till IT-support. I Halmstads kommun försöker vi ligga i framkant vad gäller teknisk utveckling. Att arbeta som IT-handläggare hos oss har du många spännande arbetsuppgifter, såväl inom IT-verksamheten som i kommunens andra verksamheter.

Kompetens

IT-utbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens. Certifierande utbildningar är meriterande. Du som person ska ha ett stort intresse för teknik och service, där kunderna alltid bemöts av ett trevligt bemötande såväl i telefon som vid kundbesök. Du ska tycka om problemlösning och ha ett eget brinnande intresse för teknik.

Mer information och kontakt

IT-service

 

IT-strateg

Uppdrag

Som IT-strateg samordnar du förvaltningens IT-verksamhet, följer upp och utreder vilka behov och utvecklingsmöjligheter som finns. Du ser till att lämpligt IT-stöd finns och fungerar och tittar på hur lösningar inom IT/IS-området kan användas för att effektivisera och öka kvaliteten i verksamheten. Du har i din roll både kontakt inom kommunen och med externa leverantörer. Du driver olika projekt, genomför utredningar och deltar vid upphandling av exempelvis nya system.

Kompetens

Högskoleutbildning med inriktning på IT/IS, till exempel systemvetenskap, IT-management, IT-ekonom. Kunskaper om verksamheten är bra liksom erfarenhet av att driva projekt.

Mer information och kontakt

Kommunledningsförvaltningen

 

Systemförvaltare

Uppdrag

Som sytemförvaltare ansvarar du för administration och drift av ett eller flera datorsystem. Arbetsuppgifterna består bland annat utav att leda utvecklingen av datorsystem, ha löpande kontakt med systemets administratörer, hantera eventuella behörigheter och se till att användarhandböcker finns uppdaterade och tillgängliga. 

Kompetens

Högskoleutbildning med inriktning inom data- och systemvetenskap. Du bör vara ansvarsfull, strukturerad och utvecklingsorienterad.

Mer information och kontakt

Kommunledningsförvaltningen