• Halmstads webbplatser

Om Pedagog Halmstad

Pedagog Halmstad är barn- och ungdomsförvaltningens webbplats för dig som arbetar i förskola, skola, anpassad grundskola eller fritidshem. Här skapar vi stolthet, sprider goda exempel och bidrar till inspiration och kompetensutveckling. Du är en viktig del i det här och genom att dela med dig bidrar du till vår delakultur, vårt kollegiala lärande och till kommunens skolutveckling.

Färgrik illustration i kollageteknik, bilder på rådhuset, Storkyrkan, stadsbiblioteket, Nyhemsskolan, Anderbergs förskolas lekplats, alla i Halmstad, bilder på småbarn, skolbarn, tonåringar, fjärilar i rosa, blått, gult, träd med kålhuvuden som trädkronor

På webbplatsen har vi samlat stöd som vänder sig både internt och externt. Här hittar du också artiklar, nyheter och blogginlägg, liksom en kalender med seminarier, kurser och fortbildningar. Är du ansvarig för en utbildning eller en föreläsning kan du på egen hand registrera den i vår kalender.

Har du i stället tips eller idéer om vad vi borde uppmärksamma kontaktar du redaktionen. Vi ser över inkomna tips och följer, om möjlighet finns, upp dem med en intervju eller föreslår att du skriver ett inlägg.

Vi är en redaktion bestående av kommunikatörer och utvecklare på Resurscentrum Kärnhuset, alla anställda inom barn- och ungdomsförvaltningen i Halmstads kommun. Lärare, förskollärare, rektorer och annan skolpersonal bidrar till innehållet genom rapporter, foton och filmer från föreläsningar och med blogginlägg.

Pedagog Halmstad finns också på Facebook. Där sprider vi vårt innehåll, tipsar om nyheter i skol- och förskolevärlden och bjuder in till diskussion.
Vad vill du själv att vi lyfter?