• Halmstads webbplatser

Om kakor på halmstad.se

Här hittar du information om kakor (kallas även cookies) och hur vi använder dem för att på olika sätt förbättra för användaren när du besöker på vår webbplats. På så sätt kan webbplatsen anpassas för dig på bästa sätt.

En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och innehåller information om ditt besök på en webbplats. Den ger ingen information om dig som användare och överför inte virus till din dator. Alla som besöker vår webbplats och som använder kakor måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur du kan välja bort dem.

  • En typ av kaka sparas tillfälligt på din dator när du besöker vår webbplats och tas bort när du stänger din webbläsare.
  • Den andra typen av kaka lagras i din dator under längre tid och används vid ditt nästa besök på vår webbplats.

Hantera kakor

På kommunens webbplats använder vi kakor och när du besöker webbplatsen måste du välja om du vill godkänna att vi använder kakor. Kakorna används för att förbättra webbplatsen för dig som besökare. Vi har fyra kategorier av kakor; nödvändiga, funktionella, analytiska och övriga kakor. Dessa kategorier är avgränsade utifrån de ändamål för vilka webbkakor används och du bestämmer vilka du ger samtycke till.

Du kan gå tillbaka och ändra dina valda inställningar för kakor på halmstad.se när du vill genom att klicka på knappen "Ändra inställningar för kakor". Det går också att ta bort alla kakor direkt i din webbläsares inställningar.