• Halmstads webbplatser

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inte är aktuell längre.

SES - Digitalt verktyg som hjälper föräldrar och barn genom skilsmässa och separation

En skilsmässa eller separation kan vara en utmanande tid för både dig och dina barn. Men det finns hjälp att få! Vi erbjuder det digitala verktyget Samarbete efter Skilsmässa (SES) som kan ge dig kostnadsfri hjälp att hantera de förändringar och utmaningar som en skilsmässa innebär.

Med SES kan du få hjälp att förstå och hantera dina egna och dina barns reaktioner på skilsmässan. Du kan också få stöd utan väntetid eller krav på fysiskt möte. Verktygen och kunskaperna som erbjuds är baserade på forskning, så du kan vara säker på att du får pålitlig och användbar hjälp.

Det bästa av allt är att du har frihet att själv välja ämnen och hur mycket tid du vill ägna åt dem. Det är lätt att komma i gång genom att besöka Samarbete efter skilsmässa och separation Länk till annan webbplats..

Du kan välja att vara anonym när du skapar ditt konto. Om du behöver personlig rådgivning kan du kontakta kommunen. Kundcenter kan också hänvisa dig till kommunens övriga tjänster inom området.

Ta hand om dig själv och dina barn genom att använda SES och få den hjälp ni behöver för att hantera skilsmässan på bästa sätt.