• Halmstads webbplatser

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inte är aktuell längre.

Catharina Rydberg Lilja slutar på HFAB 

Catharina Rydberg Lilja slutar som vd på det kommunala bostadsbolaget HFAB. Styrelsen och vd är överens om att de har olika syn på bolagets framtid.

– Catharina som vd har betytt mycket för bolagets positiva utveckling. Men eftersom vi har olika syn på bolagets framtid så har vi kommit fram till att vi önskar förändring på posten, säger ordförande i HFAB:s styrelse Jimmie Tschander (C).

Catharina Rydberg Lilja började som biträdande kommunchef i Halmstads kommun 2016 och har varit vd på Halmstads Fastighets AB sedan 2018. Hon har bland annat drivit ett stort förändringsarbete och verkat för att nya bostäder byggs utanför de centrala delarna av kommunen.

–Jag är glad och stolt över det som jag och mina medarbetare har åstadkommit under den här tiden. Och särskilt stolt över årets starka resultat. Att få bidra till Halmstads utveckling har varit en förmån, säger Catharina Rydberg Lilja.

Styrelsen avslutar anställningen enligt det avtal som gäller för Rydberg Lilja som vd. En tillfällig vd ska utses inom kort.