Kontakta företagsservice – en väg in alla svar

Företagsservice är kommunens nya servicefunktion för företagsärenden. Vi ger dig som företagare en väg in för att få alla svar i ditt ärende. Genom dialog och vägledning, behovsanpassade råd och effektiv samordning förenklar vi din kontakt med oss. Du når oss genom kommunens kundcenter. Välkommen att höra av dig! 

Företagsservice är en samlad service för dig som startar, driver eller etablerar företag. Vår ambition är att förenkla din kontakt med kommunen för att ge dig bästa möjliga service.

I företagsservice samarbetar tjänstepersoner i specialistgrupper över förvaltnings- och bolagsgränser, för att ge dig den vägledning du behöver i ditt ärende. Du får kontinuerlig återkoppling genom hela processen.

E-posta

direkt@halmstad.se
När du skickat e-post får du ett automatiskt svarsmeddelande som bekräftar att vi har tagit emot ditt ärende. Du får också ett ärendenummer, som du kan uppge vid framtida kontakt med oss.

Ring

035-13 70 00
Måndag–torsdag 7–17
Fredagar och dag innan helgdag 7–16

Hinner du inte vänta?

Vi erbjuder dig möjligheten att bli uppringd och hör av oss så fort vi kan måndag–torsdag 9–17 och fredag 9–16.

Det finns också fler sätt att kontakta kommunen:, för faktureringsuppgifter, press och mediekontakt.

Har du tillväxtfrågor som rör näringslivet?
Halmstads kommuns tillväxtavdelning leder arbetet i koncernen för en hållbar samhällsutveckling när Halmstad växer. Du når oss i tillväxtfrågor som rör näringslivet genom att kontakta kommunen.

Tyck till om vår företagsservice

Har du haft kontakt med oss i ett företagsrelaterat ärende, ge oss gärna förslag om förbättringar eller beröm!

Säg vad du tycker — synpunkter och förslag

Kommunens nyhetsbrev för företag

En gång i månaden skickar vi ut ett digitalt nyhetsbrev där vi berättar om företagsrelaterade nyheter för dig som driver företag i Halmstads kommun. Där kan du också läsa om utbildningar och möten för att träffa andra företag i kommunen.