• Halmstads webbplatser

Kontakta företagsservice – en väg in alla svar

Företagsservice är kommunens servicefunktion för företagsärenden. Vi ger dig som företagare en väg in för att få alla svar i ditt ärende. Genom dialog och vägledning, behovsanpassade råd och effektiv samordning förenklar vi din kontakt med oss. Du når oss genom kommunens kundcenter. Välkommen att höra av dig! 

Företagsservice är en samlad service för dig som startar, driver eller etablerar företag. Vår ambition är att förenkla din kontakt med kommunen för att ge dig bästa möjliga service.

I företagsservice samarbetar tjänstepersoner i specialistgrupper över förvaltnings- och bolagsgränser, för att ge dig den vägledning du behöver i ditt ärende. Du får kontinuerlig återkoppling genom hela processen.

Rådgivning om tillstånd

För att kunna ge dig bästa servicen, lämna uppgifter om din planerade verksamhet i vårt kontaktformulär.

Kontakta kommunen för rådgivning om tillstånd

Du kan också ringa eller skicka e-post

E-posta

direkt@halmstad.se
När du skickat e-post får du ett automatiskt svarsmeddelande som bekräftar att vi har tagit emot ditt ärende. Du får också ett ärendenummer, som du kan uppge vid framtida kontakt med oss.

Ring

035-13 70 00
Måndag–torsdag 7–17
Fredagar och dag innan helgdag 7–16

Har du frågor som rör näringslivet?

Kommunens näringslivsenhet kan ge svar. Välkommen att kontakta kommunen.

Tyck till om vår företagsservice

Har du haft kontakt med oss i ett företagsrelaterat ärende, ge oss gärna förslag om förbättringar eller beröm!

Säg vad du tycker — synpunkter och förslag

Kommunens nyhetsbrev för företag

En gång i månaden skickar vi ut ett digitalt nyhetsbrev där du som driver företag i Halmstads kommun får företagsrelaterade nyheter. Där kan du också läsa om utbildningar, stöd, möten och liknande som kan vara viktigt för dig.