• Halmstads webbplatser

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inte är aktuell längre.

Tillförordnad HR-direktör utsedd

Marianne Malm blir tillförordnad HR-direktör i Halmstads kommun. Marianne har många års erfarenhet av ledande befattningar inom HR-området i huvudsak inom offentliga organisationer. Hon bor i Båstad och startar uppdraget i Halmstad 14 augusti.

Marianne arbetar idag som interim chef och hjälper även organisationer med olika utvecklingsuppdrag. Hon kommer att ta över och leda HR-organisationen under tiden ny HR-direktör rekryteras.

–Jag är väldigt glad över att ha fått förtroendet att bli tf HR-direktör i Halmstads kommun. Nu kliver jag över länsgränsen till vackra Halland och Halmstad och ska göra allt jag kan för att tillsammans med chefer och medarbetare upprätthålla och fortsätta HR-resan framåt, säger Marianne Malm.


Marianne har mångårig erfarenhet av både strategiskt och operativt HR-arbete och har drivit övergripande processer inom bland annat kompetensförsörjning, chefs- och ledarskap samt arbetsmiljö och hälsa.

Ordinarie HR-direktör Charlotte Svensson lämnar sitt uppdrag i slutet av augusti för en ny tjänst i Region Skåne. Marianne Malm börjar i Halmstad 14 augusti och stannar till årsskiftet eller tills dess att ny direktör är på plats.