• Halmstads webbplatser

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inte är aktuell längre.

Sabina Hermansson utsedd till tillförordnad vd för Laholmsbuktens VA

Styrelsen för Laholmsbuktens VA har beslutat att anställa Sabina Hermansson som tillförordnad vd. Sabina tillträder sin befattning den 1 november.

Verkställande direktören för Laholmsbuktens VA (LBVA) Mattias Leijon meddelade i somras att han slutar sin tjänst den 31 oktober för att gå till ett nytt uppdrag i Skåne.

Styrelsen för bolaget har nu beslutat att anställa Sabina Hermansson som tillförordnad vd under tiden som rekrytering av ny ordinarie vd pågår. Sabina arbetar idag som strategi- och utredningschef på samhällsutvecklingsavdelningen i Halmstads kommun. Enheten leder och samordnar bland annat utvecklingsarbeten inom VA och vatten.

Kommer med bred kompetens

– Styrelsen är väldigt glad att Sabina vill ta rollen som tillförordnad vd och vi tror att det är ett mycket bra komplement till den nuvarande organisationen och de arbeten som pågår just nu.

–Sabina kommer in med en bred kompetens inom VA och kan bidra till pågående arbete, samtidigt som vi fortsätter rekryteringsprocessen av en permanent vd. Sabina har redan nu varit involverad i LBVA:s verksamhet utifrån sin nuvarande tjänst, säger Magnus Jeppesen (S), styrelseordförande.