• Halmstads webbplatser

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inte är aktuell längre.

Ny HR-direktör i Halmstads kommun

Tommy Hallén blir ny HR-direktör i Halmstads kommun. Han har för närvarande samma roll på företaget Visma. Tommy återvänder i och med det nya uppdraget till Halmstad där han tidigare arbetat som chef.

Tommy Hallén kommer närmast från företaget Visma Enterprise AB, som är en leverantör av IT-system inom lön, HR och schemaläggning, där han sedan 2014 haft rollen som HR-direktör.

– Jag ser mycket fram emot att återvända till Halmstad som ligger mig varmt om hjärtat. Att få bidra till det övergripande HR-arbetet och kompetensförsörjningen men också till kommunens utveckling i stort är något som lockar mig mycket, säger Tommy Hallén.

Tommy har lång erfarenhet av ledande befattningar i både privat och offentlig sektor. Han har en utbildning i beteendevetenskap från Högskolan i Halmstad i botten. Mellan åren 2002 och 2008 var han fritidschef på dåvarande teknik- och fritidsförvaltningen i Halmstads kommun. Han bor i Ängelholm men har varit Halmstadbo tidigare och spenderar somrarna här där också delar av familjen finns.

– Tommy har bred HR-erfarenhet bland annat inom ledarskap och digitalisering. Jag ser mycket fram emot att få välkomna honom tillbaka till Halmstads kommun, säger kommundirektör Mattias Rossköld.

Tommy Hallén tillträder tjänsten i Halmstad 10 januari 2024, tillförordnad HR-direktör Marianne Malm finns kvar till slutet av januari.