• Halmstads webbplatser

Förskollärare till Engelbrekts förskola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för Halmstads kommunala förskolor, grundskolor, anpassad grundskola, fritidshem och kulturskola. Varje dag går ungefär 16 000 barn till någon av våra verksamheter.

Vi söker dig som vill arbeta för att varje barn och elev ska få den bästa starten i livet.
Välkommen att utvecklas i Halmstads kommuns största förvaltning där dina insatser kommer göra skillnad varje dag. Hos oss är du med och skapar framtiden!

Är du en passionerad förskollärare som brinner för att arbeta med barns utveckling och lärande? Vill du vara en del av ett arbetslag som värdesätter samarbete, kreativitet och kontinuerlig utveckling? Då kan du vara den vi söker till vår förskola som inspireras av Reggio Emilia-filosofin!
Du som söker vet att förskollärare är ett av världens bästa yrken och du förundras över barns nyfikenhet och kreativitet. Du känner ett stort engagemang gällande ditt arbete och drivs av lusten att varje dag finna de där stunderna när barnens stjärnögon gnistrar av lust att utforska, undersöka och lära sig nya saker.
På Engelbrekts förskola har vi flera övergripande tjänster som på olika sätt stöttar det pedagogiska arbetet och är stöd till rektor. Dessa är:
• Pedagogista
• Ateljerista
• Specialpedagog
• Skoladministratör
• Pool

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att skapa en stimulerande och utvecklande miljö för barnen. Du kommer att arbeta nära tillsammans med andra pedagoger för att planera och genomföra undervisning som främjar barnens nyfikenhet och lust att lära.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
• Att tillsammans med arbetslaget utforma en kreativ lärmiljö baserad på Reggio Emilia-filosofin.
• Att aktivt delta i det systematiska kvalitetsarbetet för att ständigt förbättra förskolans utbildning och undervisning.
• Att ansvara för att förskolläraruppdraget genomsyrar hela verksamheten och att barnens bästa alltid står i fokus.

Vi erbjuder:
• En arbetsplats där dina idéer och erfarenheter värderas högt.
• Möjligheter till professionell utveckling och fortbildning.
• Ett engagerat och stöttande arbetslag.
• En dynamisk och kreativ arbetsmiljö.
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och göra skillnad för barnen i vår förskola? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev, senast 21/4.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
• Har en förskollärarexamen.
• Är engagerad i ditt yrke och har en stark vilja att bidra till både barnens och förskolans utveckling.
• Har god förmåga att samarbeta och kommunicera med kollegor, barn och vårdnadshavare.
• Har intresse för Reggio Emilia-filosofin och dess tillämpning i praktiken.

Engelbrekts förskola är även övningsförskola till Halmstad högskola och det är meriterande om du har en handledarutbildning. Om du inte har det förväntas du att gå den för att vi ska hålla en hög kvalitet för våra studenter som kommer på VFU.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Publicerad
2024-03-28
Ansök senast
2024-04-21

Upplysningar

  • Caroline Wiking
    Rektor
    Telefon: 0766-956409
  • Maysaa Cherri, Sveriges Lärare
    Telefon: 079-0990824

Ansökan

Referensnummer
C185846 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Medtag pass, nationellt id-kort eller personbevis tillsammans med identitetshandling, inför anställningsintervjun. Är du medborgare i ett land utanför EU/EES eller Schweiz behöver du ta med dig ett arbetstillstånd.

Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!