Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Om Rännebackens förskola

Vi har ett eget kök där kocken lagar god mat.

På Rännebacken är det viktigt att alla barn känner trygghet och glädje, samt känner sig lika mycket värda. I kreativa utmanande lärmiljöer erbjuder vi barnen ett lustfyllt och meningsfullt lärande. Vi strävar efter att alla barn ska känna delaktighet, inflytande och ansvar.

Avdelning Bamse 1-4 år

På Bamse strävar vi efter att alla barn och vuxna ska känna sig trygga och bli sedda. Vi vill att barnen ska möta kärlek och empati för att själva kunna visa dessa känslor. Att alla ska få en självkänsla men även vikänsla för gruppen är något vi jobbar med.

Vi vill att vår verksamhet ska vara rolig och lärorik och vi arbetar mycket med språket genom olika uttrycksmedel som sång, ramsor, sagoläsning och lek. Vi arbetar också för att barnen ska känna matteglädje bland annat genom matte i vardagen.

Vardagssituationerna tränar vi medvetet såsom hygien, på och avklädning, matsituationer med mera.

Avdelning Skutt 1-4 år

Vi på Skutt vill arbeta för att alla barn och vuxna ska vara trygga och glada i en lustfylld miljö. Vi vill stimulera varje barns språk och matematikutveckling.

Alla ska bli sedda och våga visa känslor. Vi vill att barnen ska lära sig empati och kamratskap. Ansvar, självkänsla delaktighet och nyfikenhet är viktigt för oss.

Avdelning Skalman 4-5 år

Vi vill att alla utvecklas genom att vi erbjuder en stimulerande miljö som väcker nyfikenhet och fantasi. Vi arbetar mycket med matematik, naturvetenskap och språket.

Vi vill vara lyhörda för barnens tankar och intressen. Vi vill också lyfta fram det barnen kan så att de känner sig delaktiga och får en stärkt självkänsla. Visa empati, vara rädda om varandra och vår miljö. Nöjda och delaktiga föräldrar vill vi också ha.