• Halmstads webbplatser

Få nyheter från biblioteken

Vill du veta vad som händer på biblioteken? Då kan du anmäla dig till bibliotekens nyhetsbrev eller följa oss i sociala medier.

Nyhetsbrev

I bibliotekens nyhetsbrev får du tips om nya och återkommande evenemang och aktiviteter. Det skickas ut på mejl till dig som är prenumerant. Du väljer själv vilken typ av program du ska få utskick om. Du förbinder dig inte till någonting utan tar bara del av det du vill. Du kan avsluta en prenumeration via en länk i utskicken.

Anmäl dig till bibliotekens nyhetsbrev

Bloggar och poddar

I bibliotekens blogg för barn och unga tipsar vi om superbra, spännande, sorgliga, viktiga, roliga och magiska böcker som vi har läst. Vi skriver också om allt möjligt annat som rör barns och ungas läsning.

Bibliotekens blogg om skönlitteratur för vuxna. Du kan läsa texter om både nya och gamla böcker och lika gärna feelgoodböcker som böcker av nobelpristagare.

I den facklitterära bloggen Världens vetande väntar kan du läsa våra texter om aktuella eller historiska händelser, med syftet att lyfta fram bibliotekens samlingar. Vi vill ge smakprov på ämnen som vi själva tycker är intressanta och tipsar samtidigt om böcker som ger en fördjupad bild av ämnet.

I Bibliotekspodden pratar vi om litteraturen, läsningen och livet. Ibland smyger det in en gäst.

Läs för mig är en podd som rör och berör barn och ungas språkutveckling och estetiska lärprocesser. Vi vänder oss särskilt till dig som jobbar med unga och språk eller helt enkelt har barn i din närhet.