Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Applåd nr 9 våren 2018

Applåd är tidningen som vill inspirera och berätta om kulturlivet i Halmstad. En tidning där du kan läsa om vad som händer, fördjupa dig i artiklar om spännande kulturpersonligheter och aktuella kulturfrågor. I kalendariet i mitten hittar du aktuella kulturevenemang.

Tidningen ges ut av kulturförvaltningen, tre gånger om året. Det är främst kulturförvaltningens utbud och verksamhet som presenteras, men även samarbetpartners t.ex. Halmstads teater, Hallands Konstmuseum och kulturarrangörsföreningar. 

Läs Applåd digitalt

Via bilden ovan kan du läsa Applåd som bläddringsbar PDF. Klicka på fyrkanten nere till höger för att få den i fullskärm. Artiklarna finns också tillgängliga som webbtext nedan:

Förord: Kultur i morgondagen Halmstad
Krönika - Passion för det gröna
Gatukonst för alla
Åsa Lauer skapar stjärnor
Välkommen hem till Resecentrum
Kultur för äldre
Kreativ daglig verksamhet
Hela Halland läser Oline Stig
Äpplet leder vägen till språkglädje

Applåd skickades till alla hushåll 24 januari 

Applåd skickas ut till samtliga hushåll i Halmstads kommun. Pappersexemplar finns på bl.a. bibliotekenlänk till annan webbplats, Nolltrefem och Mjellby Konstmuseumlänk till annan webbplats.

Vårnumret av Applåd kommer ut den 26-27 maj.

Om du inte fått tidningen

Applåd delas ut till samtliga hushåll i Halmstads kommun tillsammans reklamen på helgen. Pappersexemplar av Applåd finns på bibliotekenlänk till annan webbplats, Nolltrefem och andra mötesplatser för ungaMjellby Konstmuseumlänk till annan webbplats, Rådhusets reception med flera.

Vad vill du läsa om i Applåd?

Berätta gärna för oss vad du tycker om Applåd och vad du skulle vilja läsa om, mejla direkt@halmstad.se.

Fler arrangemang och aktiviteter

I Applåds kalendarium hittar du kulturutbudet från Halmstads kommun med samarbetspartners. Dock är inte allt med på grund av pressläggningstiden. Fler arrangemang och aktiviteter hittar du i kommunens evenemangskalender men även på bibliotekens webbplats
länk till annan webbplats

Du kan också få information löpande genom att prenumerera på något av våra nyhetsbrev eller följa oss via Facebook och andra sociala medier. Här ser du hela listan av olika kanaler där Halmstads kommun finns.länk till annan webbplats

Utvärdering av Applåd

I oktober 2018 genomfördes en läsarundersökning av Applåd. Kännedomen om tidningen låg på 41 % medan 26 % läser den. Här kan du ta del av sammanställningen.Powerpoint


Instagramflöde för #kulturenspelarroll

Visa gärna hur du tycker att kulturen spelar roll i sociala medier med hashtaggen #kulturenspelarroll