Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Applåd nr 7 sommaren 2017

Applåd är tidningen som vill inspirera och berätta om kulturlivet i Halmstad. En tidning där du kan läsa om vad som händer, fördjupa dig i artiklar om spännande kulturpersonligheter och aktuella kulturfrågor. I Applåds majutgåva 2017 läser du bland annat om tatueringsprofilen Anders "Tattoo-Andy" Larsson, om funkisar på The Tall Ships Races, och om Stadsbibliotekets nya barn- och ungdomsavdelning. I tidningens kalendarium hittar du kommunens samlade kulturevenemang i sommar.

Tidningen ges ut av kulturförvaltningen, tre gånger om året. Det är främst kulturförvaltningens utbud och verksamhet som presenteras, till exempel utbudet på alla bibliotek, men även samarbetpartners t.ex. Halmstads teater, Hallands Konstmuseum och kulturarrangörsföreningar. 

Om du inte fått tidningen

Applåd bladas in i och delas ut till samtliga hushåll i Halmstads kommun tillsammans med gratistidningen 7dagar den 24 maj. Du kan klicka på tidningen ovan och läsa den digitalt. Klicka på fyrkanten nere till höger för att få den i fullskärm. Pappersexemplar av Applåd finns på bibliotekenlänk till annan webbplats, Nolltrefem och andra mötesplatser för ungaMjellby Konstmuseumlänk till annan webbplats, Rådhusets reception med flera.

Nästa nummer av Applåd kommer ut den 27 september 2017.

Vad vill du läsa om i Applåd?

Berätta gärna för oss vad du tycker om Applåd och vad du skulle vilja läsa om, mejla direkt@halmstad.se.

Fler arrangemang och aktiviteter

I Applåds kalendarium hittar du kulturutbudet från Halmstads kommun med samarbetspartners. Fler arrangemang och aktiviteter hittar du i kommunens evenemangskalender men även på bibliotekens webbplats
länk till annan webbplats

Du kan också få information löpande genom att prenumerera på något av våra nyhetsbrev eller följa oss via Facebook och andra sociala medier. Här ser du hela listan av olika kanaler där Halmstads kommun finns.länk till annan webbplats


Instagramflöde för #kulturenspelarroll

Visa gärna hur du tycker att kulturen spelar roll i sociala medier med hashtaggen #kulturenspelarroll