Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Naturvetenskap med estet - musik på Sannarpsgymnasiet

Na-estet, musik

NYHET: Nu kan du också välja samhällsvetenskapligt program med estetinriktning - musik. Läs om SA-estet här.

Att varva teoretiska ämnen med praktiska har visat sig ge många positiva effekter. Med naturvetenskapsprogrammets variant estet - musik får du en utbildning där du kombinerar naturvetenskapen med ditt intresse för musik.

estet-musik får du naturvetenskapsprogrammets många fördelar samtidigt som du utvecklar dina musikaliska förmågor. I programfördjupning och som valbar kurs läser du ensemble med körsång och ensemble 2.

På utbildningen utvecklar du ditt musicerande först och främst på ditt huvudinstrument, men du får också möjlighet att lära dig nya instrument.

Kom ihåg att rösten också är ett instrument, och att alla instrument är välkomna!

Så arbetar vi

För att utveckla din musikaliska bredd kommer du att spela och sjunga mycket tillsammans med andra och musicera inom många olika genrer. Du får stor möjlighet att genom egna tankar och idéer påverka innehållet i musikkurserna.

Precis som för övrigt på Sannarps naturvetenskapsprogram har du alltid ett nära samarbete med lärare och klasskamrater. Hos oss kommer du och din utbildning i första hand.

Antagning

På utbildningen tar vi in 15 elever. När du har sökt kommer du att bli kallad till ett antagningsprov. Antagningsprovet kommer att ske i mars (datum meddelas senare).

Efter gymnasiet

Naturvetenskapsprogrammets estet-musik ger dig fullständig behörighet till högskola och universitet. Med vår estetvariant kan du välja antingen den naturvetenskapliga inriktningen eller den samhällsvetenskapliga inrikningen.

Kontakt

Kjell Eklund
Rektor
kjell.eklund@halmstad.se
073 - 343 96 59

Martin Alling
Lärare
martin.alling@halmstad.se