Stures restauranger

Sturegymnasiet har två lunchrestauranger som är öppna för allmänheten, Sture à la carte och Bistron. Förutom dagens lunch är våra evenemang Mårten gås under hösten, julborden i december och påsklunch under våren väldigt populära.

Bistron

I Bistron serveras lunch.
Pris: 65 kronor
Öppettider: 11.30–13.00, ingen bokning krävs.
Se vilka dagar vi har öppet längre ner på sidan.

Meny vecka 18, 4–7 maj

Dagens tisdag

  • Bouillabaisse
  • Wienerschnitzel med klassiska tillbehör
  • BBQ grillad Oumph med rostad potatis, blomkålspuré, picklad rödlök, bakade cocktailtomater och en vitlöksaioli

Dagens onsdag

  • Lättrimmad torskrygg, jordärtskockspuré, picklad steklök, gulbeta och bakade morötter, brynt smör
  • Kyckling med hetta
  • Grön lasagne

Desserter

  • Havtornsglass och chokladsufflé
  • Rabarbersoppa

Sallader

  • Gulbeta, avokado, bär
  • Grillad zucchini, semibakade tomater, spenat

Dagens torsdag

  • Grillad röding, rabarberchutney, brynt smör, färskpotatis
  • Högrevsburgare med goda tillbehör
  • Vegetariska minipizzor

Dagens fredag

  • Grillad röding, rabarberchutney, brynt smör, färskpotatis
  • Högrevsburgare med goda tillbehör
  • Vegetariska minipizzor

Desserter

  • Tarte Tatin med vaniljglass
  • Tiramisú

Sallader

  • Couscoussallad med grillade grönsaker och spenat

Sture à la carte

I Stures à la carte kan du äta en trerätters meny.
Pris: cirka 170–180 kronor
Öppettider: 11.30–13.00
Observera att du behöver boka bord.

Boka bord till Stures à la carte

Ring på 035-13 79 91. Vi svarar under öppetdagarna klockan 11.30–13.00.

Du kan också skicka en förfrågan via formuläret nedan. Då återkommer vi med bekräftelse via telefon eller e-post.

Kontaktperson för bokningen
Kontaktperson för bokningen




Önskad tid
Önskad tid

Öppetdagar våren 2021

Dagarna kan komma att ändras med kort varsel på grund av coronapandemin.

Vecka 18
tisdag 4 maj, onsdag 5 maj, torsdag 6 maj, fredag 7 maj

Vecka 19
tisdag 11 maj, onsdag 12 maj

Vecka 20
torsdag 20 maj, fredag 21 maj

I restaurangerna möter du elever och lärare från skolans restaurang- och livsmedelsprogram.