• Halmstads webbplatser

Trafikövervakare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 105 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 10 000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Teknik- och fastighetsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en attraktiv stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, bygger och förvaltar kommunens offentliga miljöer som gator, torg och parker samt kommunens lokaler. Vi ansvarar även för idrotts- och fritidsverksamheten genom samverkan och stöd till föreningslivet.

Vill du vara en av dem som är ansiktet utåt i Halmstads kommun?

I rollen som parkeringsövervakare får du inte bara rör på dig utomhus och njuta av frisk luft, utan även knyta många olika sociala kontakter då det ingår långa promenader av patrullering på stadens gator. Du blir en värdefull medlem i vår arbetsgrupp, där vi för närvarande är sju drivna kollegor. Nu söker vi fler engagerade medarbetare för att stärka vårt team inom parkeringsövervakning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att främja trafiksäkerheten på Halmstads vägar och öka framkomligheten i trafiken och det gör du genom att övervaka och säkerställa att parkeringsreglerna efterlevs både på offentliga gator och privata markområden. Det innebär att kontrollera så att bilar har betalat parkeringsavgift på de platser där det kostar att parkera och samtidigt håller man utkik efter eventuella fordon som felparkerat på olika sätt.

Du kan även bli delaktig i andra uppdrag inom kommunens trafikmyndighet och serviceverksamhet, såsom att agera som torgvärd. Arbetet innebär även vissa administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du som söker har relevant utbildning på gymnasienivå och innehar B-körkort.
Du har erfarenhet av arbete inom serviceyrke som innebär daglig kundkontakt, exempelvis från butiksarbete eller kundtjänst.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt talar engelska obehindrat är krav för tjänsten.
Talar du ytterligare språk ser vi det som meriterande.

Som person är du initiativtagande och driven, att ta ansvar och vidta åtgärder är också naturligt för dig. Du har en god social förmåga och är skicklig på att kommunicera på ett tydligt och förtroendeingivande sätt samtidigt som du visar intresse och vilja av att hjälp andra. Att ge service är en självklarhet för dig.

Du har även förmågan att hantera utmanande situationer och pressande ögonblick. Du är noggrann i det du gör och kan arbeta enligt verksamhetens rutiner samt följa de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Antal tjänster
2
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Publicerad
2024-04-12
Ansök senast
2024-05-05

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C187652 - 2024Ansök

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetsplats.

Varmt välkommen med din ansökan!