• Halmstads webbplatser

Arrangörsgrupper för unga

Som ung arrangör har du möjlighet att vara med och skapa större evenemang och projekt inom områden som intresserar dig. För det är kanske inte alltid som en vill stå i rampljuset i projekt eller evenemang men gärna jobba med dem, i kulisserna.

Det finns flera årliga evenemang inom till exempel film, dans och konst och det finns alltid unga arrangörsgrupper att gå med i. Vill du arrangera något själv? Då kan du få stöd av Idépengen.

Arrangemang du kan vara med och engagera dig kring

Om du är intresserad av att hjälpa till vid ett arrangeman, kontakta Nolltrefem:

Arrangemang där du kan vara med och engagera dig kring:

PLAY Kortfilmsfestival

Den årliga kortfilmsfestivalen PLAY kan du delta i både som filmare och filmintresserad. PLAY är den regionala uttagningen till Novemberfestivalen i Trollhättan.

Dansens dag, 29 april

Dansens dag är en internationell dansdag där det varje år arrangeras en dansföreställning med workshops och inspiration på Nolltrefem.

UKM – Ung Kultur Möts

UKM är en mötesplats och festival för kreativa unga som är 13–25 år. Allt som kan visas i en konstutställning eller på en scen har given plats i festivalen. Inom UKM har unga arrangörer en central roll och du får tillsammans med andra unga planera roliga, härliga kulturfestivaler för unga.