Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Österskans – ett rum för alla

Efter många år som bussterminal och i väntan på en permanent omvandling är Österskans nu ett tillfälligt offentligt rum för alla Halmstadbor. En plats där du kan ta del av kultur, sport, workshops och loppmarknader med mera. På platsen finns också Fritidsbanken där du kan låna gratis sport- och fritidsutrustning.

Händer i sommar på Österskans


Lördag 27 Juli kl.18.00

Kubansk afton och konsert med Lazos D'Cuba 

Ett härligt överskott av Kuba presenteras i en Kubansk kväll full av musik, dans och god energi. Kuba med sina rötter influerade av Afrikanska slavar och Spansk invasion, folklore och härliga kultur kommer att vara länken som förenar alla i ett ögonblick av njutning.

En konsert med Lazos D'Cuba full av smak, fart och rytm och duktiga kubanska dansare tar med sig den sensualitet och det varma uttrycket som kännetecknar ön.

Missa inte denna unika och rika händelse, kom och var en del av överskottet av energi och glädje i ett unikt ögonblick. Kom, upplev och njut!

Arrangör: Mambo Habana med stöd av Halmstads Kommun

Arrangera något på platsen

Är du med i en förening eller är en aktör som söker efter en plats att mötas på? Då är Österskans ett bra alternativ. Här finns fritt internet för alla och lokaler som kan lånas för föreningsträffar, workshops, med mera. Platsen har också ett bra läge för evenemang av olika slag.
Tveka inte med att höra av dig med dina idéer till projektledaren Daniel Sanjay. Du når honom via 035-13 70 00.

Framtiden med hotell och saluhall

Det tillfälliga offentliga rummet kommer finnas i minst två år, sedan skapas här en permanent offentlig plats med bland annat ett hotell och en saluhall. Här kan du läsa mer om planerna för framtiden.länk till annan webbplats