Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Hyr scen eller lokal

Kulturhuset Najaden har olika scenmöjligheter för de flesta typer av konserter och arrangemang. Det går också att boka lokaler för att hålla konferenser, kurser eller repetioner, ha ett årsmöte i din förening eller ett möte med din arbetsgrupp. Det är lätt att själv arrangera och för de flesta evenemang krävs ingen teknisk personal. 

Servering till publik finns vid varje arrangemang och det sköts av externt företag(under våren serveras inga alkoholhaltiga drycker).

Är du intresserad av att boka lokaI, fyll i ett bokningsformulär. Du kommer att kontaktas av Kulturhuset Najaden inom tre arbetsdagar. Har du frågor eller behöver någon hjälp med formuläret så ring Halmstad Direkt på 035-13 70 00 för mer information.

 • Foajéscenen  En multifunktionell och anpassningsbar scen efter olika behov och aktiviteter. Här kan föreställningar, föreläsningar, utställningar, dans, middagssittningar med mycket mera äga rum. Foajéscenen passar också för konsert, konferens eller möten. Servering till publik ingår via extern part.Plats för 200 personer i biosittning, med bord cirka 120 och 250 stående publik.
  Scen Scenen är uppbyggd av standardpodier (2x1 meter) och kan anpassas helt efter ditt behov. Huset kan tillhandahålla höjder på 20 cm, 40 cm eller 60 cm.På bilden visas scenen i följande storlek:
  Bredd 6 meter
  Djup 4 meter
  40 cm hög
  TeknikspecifikationPDFKostnader för att hyra lokal på Kulturhuset Najaden.
 • Studios    Här kan du boka lokal för repetitioner eller kurser vid enstaka tillfällen eller för hela terminen om verksamheten omfattar minst tio tillfällen per termin. Det går också bra att ha möte, utbildning, workshop eller föreläsning här.
  Studio 1 är cirka 120 kvadratmeter och Studio 2 är cirka 95 kvadratmeter, med biosittning för ungefär 75 platser och med bord runt 50 sittplatser.Kristinarummet  är cirka 95 kvadratmeter med biosittning för ungefär 50 platser, med bord runt 30 sittplatser.Tillgång till projektor och ljudförstärkning finns i alla rum.Kostnader för att hyra lokal på Kulturhuset Najaden.         
 • Konsertsalen


  En modern konsertsal som passar perfekt för föreställning, konsert, konferens eller arrangemang. Den enda i sitt slag i Halmstad som är byggd på sätt för enkel hantering av teknik och logistik. Ljudanläggning, ljussystem och projektor är integrerat i ett lättmanövrerat system som underlättar vid användning för arrangör. Likaså tillgänglighet och inlast är smidigt och enkelt. Servering till publik ingår via extern part.400 sittplatser i fast gradäng med möjlighet till två stolsrader med 60 sittplatser på golv framför gradäng, hörslinga och ett antal platser för rörelsehindrade.Scenen är 14 meter bred och 7 meter djup.
  TeknikspecifikationPDFKostnader för att hyra lokaler på Kulturhuset Najaden.