Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Halmstads Teater

På Halmstads Teater upplever du ett varierande utbud av shower, teater, musik, standup med mera. Aktuella föreställningar hittar du på Halmstads Teaters webbplatslänk till annan webbplats.

Teatern är centralt belägen vid Nissans strand med gångavstånd till såväl Halmstads centrum som hotell, buss- och tågstation.

Boka biljetter

De flesta biljetter kan du köpa på Halmstad Turistbyrålänk till annan webbplats och via ticnet.selänk till annan webbplats. Se vad som gäller för den föreställningen som du vill se på Halmstads Teaters webbplatslänk till annan webbplats.

Konferens, mässa och arrangemang

På Halmstads Teater finns goda konferensmöjligheter, då teatern rymmer sex tekniskt välutrustade salar, som tar allt från 10 till 900 konferensgäster. Teaterns rymliga foajé passar även bra som mässhall.

Halmstads Teaters personal hjälper till med planering av alla arrangemang och tillgodoser naturligtvis dina önskemål vad gäller kaffe-/lunch- och middagsservering. Välkommen att kontakta oss med frågor och din bokning, kontaktperson Patrik Sköld se kontaktuppgifter på Halmstads Teaters webbplatslänk till annan webbplats.

Kontaktuppgifter till personal

För kontaktuppgifter till personal på Halmstads Teater, se Halmstads Teaters webbplats.länk till annan webbplats