Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.
Golfhuvudstaden främjar destinationsutvecklingen. Halmstad & Co har därför beslutat att starta ett projekt tillsammans med berörda företag, golfklubbar, organisationer och andra verksamheter som skall löpa under tre år till slutet av sommaren 2015.
— Detta är inte i första hand ett projekt för de redan inbitna golfarna. Utan det är för att utveckla destinationens olika reseanledningar, som kultur, konst, shopping, natur och skapa fler arbetstillfällen. Vi tar och använder oss av det som vi är duktiga på, golfen och alla möjligheter den bidrar till, och samverkar med alla som vill vara med och ta en del av kakan säger, Johan F. Lundberg, vd för Halmstad & Co.

Projektet kommer att gagna flera verksamheter. Erfarenhet från andra liknande projekt visar att både golfklubbar, hotell och restauranger får de direkta affärerna. Andra verksamheter såsom museer, hantverkare, butiker med flera kommer också att få ökade besök och försäljning om det görs på rätt sätt och om det görs tillsammans.

Halmstad & Co kommer att tillsätta en projektledare på 50 % under tre år, samtidigt som alla deltagande företag, föreningar och organisationer också kommer att bidra med både personella och finansiella resurser.

En styrgrupp kommer att utses med representanter från Halmstad & Co, golfklubbarna, cityhandlarna, hantverkarna, hotellen och ytterligare någon verksamhet.

- Vårt mål är bland annat att öka alla inblandades resultat, få fler besökare under lågsäsong och att stärka Halmstad och närregionen som Sveriges golfhuvudstad,  säger, Johan F. Lundberg.