Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Pandemonium - kaosartad show av ungdomar på Nolltrefem

Den 29 maj kl. 19.00 är det premiär för Pandemonium, ungkulturhuset Nolltrefems stora show om livet som ung. Pandemonium, som betyder kaos, handlar om ungas syn på livet och är en tvärkulturell, nyskapande föreställning med mer än 40 medverkande ungdomar.

Ungdomars tankar och känslor gestaltas genom olika kreativa uttryck på scen med bl.a. dans, musik och sång. Olika nummer avlöser varandra, men det finns en röd tråd som återkommer. Kläder som ungdomar har varit med och sytt kommer att användas i showen. Det blir även filmer som projiceras under showen och musiken får en stor roll med DJ´s på scen.

– Känslorna och kreativiteten kommer att flöda inne på Nolltrefems scen. Det blir en kaosartad föreställning – det är Pandemonium! säger projektledaren Victoria Bengtson.

Alla medverkande är i åldern 15–25 år. Totalt har ca 40 personer arbetat med showen under fem månader. Föreställningen är ett helhetsprojekt, där kompetensen och drivkraften inom de olika delarna på Nolltrefem tas tillvara. Ungdomar har varit delaktiga genom hela skapandeprocessen och exempelvis varit med och gjort kläder, koreografier och mixat musik.

– Utan dessa kreativa och talangfulla ungdomar hade det aldrig blivit en så grym show, säger Carolina Edblom.

Föreställningar

Föreställningen visas 29 maj (premiär), 30 maj och 31 maj, kl. 19.00. Biljetter kostar 50 kr för alla över 25 år och 20 kr för de som är yngre. Förköp på Nolltrefem. Det kommer även bli föreställningar för skolor.