Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Operan intar Halmstad i sommar

I sommar, 17-19 juli, lanseras Halmstad Opera & Vocal Festival, en tre dagars festival med den mänskliga röstens fantastiska möjligheter i centrum.

Klassiska röster och vokala experiment möts i ett konstnärligt program utöver det vanliga med allt från bländande solister av världsklass till nya, unga förmågor. Nutid möter dåtid när samtida konstmusik och sentida verk varvas med klassisk kammaropera och konserter med några av de mest intressanta vokalartisterna och -grupperna i Sverige och Norden just nu.

Halmstad Opera & Vocal Festival presenterar i sin första upplaga ett program med osedvanlig konstnärlig spännvidd och är en uppstickare bland svenska och nordiska operafestivaler med en helt egen profil. Festivalen blir ett spännande och mångfacetterat inslag i sommarens konstmusikaliska utbud med den levande sommarstaden som fond.

Halmstad Opera & Vocal Festival anordnas 17-19 juli på Halmstads Teater och bakom evenemanget står Region Halland och Kulturförvaltningen i Halmstad. Konstnärlig ledare för festivalen är Hedvig Jalhed, operasångare från Halmstad.

Festivalkalender och övrig information publiceras under våren på: www.halmstadopera.selänk till annan webbplats