Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ny webbplats för Mjellby Konstmuseum

Från och med idag möts Mjellby Konstmuseums besökare av en ny
webbplats. Adressen är densamma, www.mjellbykonstmuseum.se, men själva webben har flyttat in under www.halmstad.se och fått ett nytt och mobilanpassat utseende.

De flesta webbplatssbesökare kommer idag från en mobiltelefon eller läsplatta. Det gäller inte minst turister som är en viktig målgrupp för museet. I och med flytten fungerar Mjellby Konstmuseums webbplats nu lika bra på mobilen som på datorn. Webbplatsen anpassas alltså automatiskt till besökarens skärmstorlek.

Nytt utseende och nya funktioner

Det du som besökare märker är kanske det nya utseendet som är baserat på kommunens grafiska profil för att smälta in fint med övriga www.halmstad.se, men Mjellby har fått en del specialanpassningar såsom ett eget bildspel och puffytor. Det som är mest efterfrågat av besökarna har lyfts upp – utställningarna och sidorna med Halmstadgruppen.

Mer lättillgängligt innehåll

Men det är mycket mer än så som har hänt. Många funktioner har förbättrats för att bli tillgängligare i mobiltelefon och en stor del av text- och bildinnehållet har anpassats för att bli mer överskådligt och kärnfullt. Viktigast först, utgå ifrån besökaren och att hålla det enkelt och lättnavigerat har varit ledorden.

Ta gärna en titt på nya www.mjellbykonstmuseum.se, kanske hittar du något spännande?