Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ny restaurangverksamhet på Halmstad Arena i augusti

Efter upphandling är det nu klart att Charlotta AB tar över café- och restaurangverksamheten på Halmstad Arena under namnet Eventrestaurangen. Flexibilitet är nyckelordet för den nya restauratören, både vad gäller öppettider, meny och samverkan med föreningar och arrangörer.

Charlotta AB är ett dotterbolag till Eventrestaurangen i Varberg AB. De har tidigare drivit Charlottas Wärdshus på Lilla Böslid och återupptar genom det nya avtalet sin verksamhet i Halmstads kommun.

- Vi ser fram emot en god samverkan i Halmstad Arena och tycker att mat är en viktig del av ett lyckat arrangemang. Besökarna ska få god och vällagad mat. Det gäller oavsett om vi serverar en trerätters galamiddag, en enkel mingeltallrik eller korv och bröd, säger Michael Svensson på Eventrestaurangen.

Tanken är att restauratören på Halmstad Arena ska bidra till attraktiviteten och utvecklingen av arenan och göra maten till en del av upplevelsen för besökarna.

Öppettiderna kommer att vara flexibla och anpassade efter verksamheternas behov. Eftersom alla evenemang på Halmstad Arena är olika så ställs höga krav på kreativitet och nytänkande för att skapa måltidsupplevelser och lyfta evenemanget.

- Menyerna ska kunna anpassas efter arrangörens önskemål och budget. Ett bra och väl fungerande samarbete med olika föreningar, arrangörer och andra tänkbara hyresgäster är en förutsättning för en lyckad restaurangverksamhet på Halmstad Arena och det är vi övertygade om att Eventrestaurangen kommer att uppfylla, säger enhetschef Carina Robertsson.

Eventrestaurangen öppnar den 4 augusti.