Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Ny barnavdelning på Halmstad Arena Bad tar form i vår

Nu ska de allra yngsta få sitt eget lilla badland på Halmstad Arena Bad med bland annat minirutschkana, plaskytor, flytleksaker och ett vattenparaply!

Barnavdelningen kommer att bli en plats som bjuder in till lek på ett pedagogiskt och kul sätt och allt är anpassat till de yngsta. Att temat är ”Halmstad” märks bland annat på laxfigurerna som sprutar vatten och ”Nissan” som flyter ut i det stora
bassänghavet.

Ombyggnationen innebär att hela äventyrsdelen av badet töms på vatten och hålls därför stängt. Motionsbassängen och övriga lokaler är öppna som vanligt. Planerad byggstart är under maj månad, men än så länge är inget startdatum spikat. I juli blir det invigning.

Simstadion Brottet öppnar tidigare än vanligt

– Vi öppnar Simstadion Brottet redan den 15 maj för att erbjuda ett bra alternativ under byggtiden, säger Izabela Topalovic, enhetschef med ansvar för Halmstad Arena Bad och kommunens tre utomhusbad.

Småbarnsområdet på Halmstad Arena Bad är efterlängtat. Aktivitetspoolen som idag är den grundaste bassängen har hårt bokningstryck eftersom det höj- och sänkbara golvet gör det lämpligt till exempel för simskola och vattengymnastik.

– Med den nya barnavdelningen erbjuder vi våra allra yngsta besökare en avdelning som alltid är tillgänglig för dem, säger Izabela Topalovic.

En upplevelse för hela familjen

Utbyggnaden med en barnavdelning går helt i linje med Halmstad Arena Bads långsiktliga mål:

– Vårt mål är att hela familjen ska få en fantastisk helhetsupplevelse här. De ska vara supernöjda när de går härifrån och längta till nästa besök, säger Izabela
Topalovic.