Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Kulturnatt i höst igen – större än någonsin

I höst är det åter dags för Halmstads mest kära kulturarrangemang, kulturnatten! Denna gång under benämningen Kulturnatt+, det vill säga i utökad form under flera dagar, större geografiskt område och i samarbete med Halmstad Pride. 29 september – 1 oktober sker det, men redan nu är det dags att anmäla sitt intresse att delta.

Pluset i Kulturnatt+ står för samverkan med Halmstad Pride, men även för ett större geografiskt område än tidigare. Torsdagens och fredagens program kommer ske både i Halmstad och i tätorter utanför och vara inriktat mot föreläsningar, workshops och aktiviteter kring teman om hur kulturen spelar roll för ett inkluderande samhälle, samhällsutveckling, hälsa och livskvalitet.

Lördagen den 1 oktober kommer vara som den traditionella kulturnatt vi lärt känna med hundratals programpunkter i centrala Halmstad där ett myller av kultur och människor möts, en tradition sedan 1991. I år adderas dessutom Halmstad Pride som kommer att sätta sin prägel på evenemanget med en myllrande Pride park och regnbågsfärgad parad.

Anmäl ditt deltagade senast 31 maj

Kulturnatt+ arrangeras av kulturförvaltningen i Halmstads kommun och bygger helt på kulturlivets medverkan där den lokala kulturen står i fokus. Kulturskapare, föreningar och andra som på något sätt är aktiva inom kulturlivet uppmanas redan nu att anmäla sitt deltagande via www.halmstad.se/kulturnatt.

Anmälan är öppen mellan 1 april – 31 maj.