Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Hiphop/reggae workshop med Cleo

Är du nybörjare och vill ha en chans att prova på hur det är att skapa en egen låt både text- och musikmässigt? Då är Stadsbiblioteket den 19 februari rätt plats för dig. Håller i workshopen gör Cleolänk till annan webbplats, känd från Melodifestivalen och Popkollo.

- Vi vill vi nå de ungdomar som är nybörjare och som aldrig fått chansen, vågat eller kommit i kontakt med låtskrivande. Workshopen är till för att peppa ungdomar att ta plats och uttrycka sig på ett enkelt och kreativt sätt. Visa på att det finns många sätt att skriva på. Du får chansen att rappa, sjunga, uppträda, skriva texter och prova på inspelningsteknik. Som avslutning kan du spela in en egen låt, säger Jessica Istenes bibliotekarie.

Större och modigare

Vill man fördjupa sig i att skapa en egen låt kan man redan samma eftermiddag vara med på en annan workshop med ljudteknikern och musikern Jan Severinsson. Gör ditt eget beat! är en workshop där du med hjälp av datorn enkelt skapar en alldeles egen låt. Ta med egna instrument om du vill! Kanske gör du en passande hiphop- eller reggae-låt till texten som du gjort under eftermiddagen med Cleo eller till texterna som du filat länge på.
- Vi hoppas att deltagarna har kul tillsammans och inspirerar varandra till att fortsätta skriva låtar eller texter även på annan tid. Vi hoppas att man ska känna sig ”större”, modigare och gladare efter denna workshop, avslutar Jessica Istenes.

Workshopen är för 12-20-åringar på Stadsbiblioteket i Klarasalen 19/2 13.00-16.00.
Gör ditt eget beat! är i Elsarummet 17.00-20.00. Föranmälan på 035-13 71 81