Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Goda Livet i Halmstad startar café på Mjellby Konstmuseum

Den 15 april slår Mjellby konstcafé upp portarna igen och kommer då att erbjuda internationell mat- och fikaservering. Caféet kommer att drivas av Goda Livet iHalmstad och kommer att följa museets öppettider fram t.o.m. 31 augusti.

Goda Livet i Halmstad är ett socialt arbetsintegrerande företag vars mål är att skapa arbetstillfällen till personer långt ifrån arbetsmarknaden. Goda Livet i Halmstad ger även möjlighet till arbetsträning och praktik och denna typ av företagande ger både ekonomiska och samhällsvinster. Mjellby konstcafé blir det fjärde caféet som Goda Livet i Halmstad driver och är en naturlig utveckling då det inom föreningen finns goda kunskaper inom mat och bakning. Övriga caféer hittar du på Andersberg och på Bredgatan vid Stationsparken.

Mat med krydda
- På caféet i Mjellby kommer vi att servera både klassiska luncher men även mat kryddade och inspirerade av de länder som kvinnorna i projektet kommer ifrån, säger Kristina Norrman, ordförande i Goda Livet i Halmstad.
- Självklart kommer vi även att servera hembakade bakverk och tårtor, fortsätter Kristina.

För den som väljer att besöka caféet under påskveckan så kommer det att serveras en speciell påskmeny från långfredag till annandag påsk.