Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Freddie's kommer till Halmstad Arena

Fyra intressenter ville ta över restaurangverksamheten i Halmstad Arena. Efter utvärdering av anbuden står det nu klart att Freddie's flyttar in på arenan med nya konceptoch ett mål att locka större publik till matcherna.

- Vi är oerhört glada och tacksamma för att vi i detta avtal med arenan får en fantastisk möjlighet att göra mer för idrotten i Halmstad. Etableringen ligger i linje med vår tillväxtstrategi och i detta finns även ett av mina personliga mål med verksamheten, att dra mer folk till läktarna, säger Fredrik Ljungberg.

Ägarkonstellationen bakom Freddie's sportsbar kommer i augusti att ta över driften av restaurang, café och catering i Halmstad Arena. Företagets affärsidé, där sport och kundservice är fokusområden, är kopplad till Halmstad Arenas verksamhetsidé. De har ett stort intresse av att arbeta tillsammans med föreningarna i arenan.

- Freddie’s kommer att bli en stark samarbetspartner till Halmstad Arena. De har ett tydligt koncept, en stark lokal förankring, brett kontaktnät och en god kännedom om Halmstads förenings- och näringsliv, säger Ola Magnusson, chef på Halmstad Arena.

Anbudet innehåller också ett nytänk kring VIP-restaurangen på arenan, dit allmänheten kommer att vara välkommen när det inte är evenemang. Ett plus är också att anbudsgivaren har tillgång till ytterligare ett kök på centralt belägna Freddie's sportsbar.

Bakgrund

Halmstad Arena invigdes i februari 2010. MWM ansvarade för restauranger och kiosker till hösten 2012 då servicekontoret tog över driften. Nuvarande upphandling genomfördes som en så kallad tjänstekoncession och gäller drift av VIP-restaurang, lunchrestaurang, catering, kiosker och garderober vid evenemang.