Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Caroline Arvidsson från Halmstad kaxig, energisk och snygg i finalen Funkismello!

Halmstads Caroline Arvidsson gav järnet i finalen och tog en andra plats. Det är andra gången Halmstad deltar i Funkismello och tack vare Caroline kan hela Halmstad känna sig som vinnare.

Inför ett fullsatt Cirkus i Stockholm, 1200 personer, levererade Caroline låten "Hellre utan dig". Hon tävlade mot elva andra kommuner. I juryn satt bland annat Niklas Strömstedt och hans fru Jenny var konferencier tillsammans med Anna Ringström. Juryns omdöme för Caroline var: kaxig, bra energi, bra budskap och snyggt stylad.

– Det gick perfekt, men jag kunde ha dansat mer! Jag har aldrig uppträtt för så många förut. Det var så häftigt, sa Caroline efter finalen. Jag vann inte men är jättenöjd ändå! Och jag fick krama Doreen.

Till vardags jobbar Caroline på Oasens dagliga verksamhet och driver en egen wlogg.

Vinnare i finalen blev Henkeman & Petra från Sollentuna med låten "Le igen".

Ge ut egen platta

Genom Maxe Axelsson (jurymedlem), får vinnarna möjlighet att spela in och ge ut en platta på vald social kanal. Vinnarna har också chans att representera Sverige i en Europeisk final.

Medlemmar i Funkismello

Funkismello är för personer med olika sorter av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Den enda och första av sitt slag i Sverige.

Halmstads kommun är medlemmar i föreningen Funkisglädje som arrangerar Funkismello varje år. Halmstad jobbar vidaremed att planlägga, strukturera och hitta former för processen inför Funkismello finalen 2017. Detta är ett arbete som bedrivs för personer inom LSS, bland annat inom daglig verksamhet och gymnasiesärskolan i Halmstad.

– Finalen är ett syfte, men att hitta nya former för aktiviteter inom verksamheterna på sikt är än större. Funkismello ger en bra ny input när det gäller möjligheter, förmågor, samarbete och pedagogisk utmaning, säger Åsa Lauer, projektledare och dramapedagog.

För mer information kontakta
Åsa Lauer, projektledare och dramapedagog
Telefon: 076-134 94 73