Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Applåd - vårens kulturutbud nu i allas brevlåda

Halmstads kommuns tidning om kulturlivet i Halmstad delas onsdagen den 27 januari för första gången ut till alla hushåll i kommunen. Applåd innehåller kulturförvaltningens samlade vårprogram, till exempel allt som händer på biblioteken, men även olika samarbetpartners, bland annat kulturskolan, Hallands konstmuseum och Halmstads teater.

Det finns flera anledningar till att kulturförvaltningen nu väljer att totaldistribuera 48 000 ex av Applåd.

- Webben är den självklara kanalen för information idag. Men som kommun måste vi tänka på tillgängligheten och jobba med information på olika sätt. Många har efterfrågat ett samlat kulturprogram i tryckt form, säger kommunikatör Jennifer Ehlde.

Ett samlat kulturutbud

Applåd har kommit ut med två nummer tidigare och ersatt bland annat bibliotekens programblad, konst- och barnprogrambladet samt lovfoldrarna.

- Jag hoppas att det genom denna samlade trycksak blir tydligare för halmstadsbon vilket brett kulturutbud kommunen erbjuder. Och att vi når ut med informationen till fler. I detta nummer, som sträcker sig över våren, kan man hitta 499 programpunkter, allt ifrån babyrytmik till Melodifestivalen, berättar Jennifer.

Läs tidigare nummer

Applåd vill också gå på djupet, inspirera och berätta om kulturlivet i Halmstad och innehåller utöver programinformation även personporträtt, krönikor och artiklar. Tidningen ges ut av kulturförvaltningen, Halmstads kommun, tre gånger om året. Läs mer om Applåd och se tidigare nummer.

Om du inte fått tidningen

Applåd bladas in i och delas ut tillsammans med gratistidningen 7dagar den 27 januari. Du kan också läsa tidningen digitalt här.

Pappersexemplar finns också att hämta bl.a. på biblioteken , Nolltrefem och Mjellby Konstmuseum .