Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Tyck till om lekplatsen i Norre katts park

Lekplatsen i Norre katts park ska rustas upp för tre miljoner kronor. Nu samlar Halmstads kommun in synpunkter, åsikter och förslag på hur.

Lekplatsen i Norre katts park i centrala Halmstad är mycket populär. Senast den rustades upp var 2008, nu är det dags igen. I höst påbörjas renoveringsarbetet som beräknas kosta tre miljoner kronor. Hur lekplatsen ska se ut, vad den ska ha för tema och vilka lekredskap som ska finnas där får Halmstads kommuninvånare och besökare vara med och bestämma.

Via en enkätlänk till annan webbplats kan du kan gå in och lämna dina önskemål till och med den 17 maj. Under våren kommer stadsträdgårdsmästare Sofia Warpman och landskapsingenjör Hanna Sandqvist även att samla in synpunkter genom besök i Norre katts park.

– Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen och lämnar sina förslag på vad de helst av allt vill att lekplatsen ska innehålla. Det är ju en utav de mest besökta lekplatserna i Halmstads kommun, säger Sofia Warpman.

Går allt enligt planerna blir det förhoppningsvis nyinvigning av den renoverade lekplatsen vid årsskiftet.

– Det känns jättebra att kunna göra den här satsningen. Vi kommer att jobba med tillgängligheten så att ännu fler kan använda lekplatsen, säger Hanna Sandqvist.

Länk till enkäten, öppen 24/4- 17/5.länk till annan webbplats