Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se
Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Skadegörelse på Getingebadet - stängt

Getingebadet har utsatts för skadegörelse. Fredagen den 14 juni fick utomhusbadet därför öppna två timmar senare än vanligt, klockan 12.00, efter att man hade städat. Badet fick sedan tyvärr också stänga tidigare, klockan 15.30, efter att man upptäckt fler glasskärvor på bassängbotten.

När driftpersonalen på Getingebadet kom till jobbet på fredagsmorgonen möttes de av en tråkig syn. Någon eller några personer hade brutit sig in till utomhusbadet och kastat i åtta lastpallar, jord, plastsäckar, glas och ett stuprör i bassängen. Skadegörelsen är polisanmäld. På grund av det omfattande städarbetet som krävs kunde Getingebadet inte öppna förrän klockan 12.00 fredagen den 14 juni. Skadegörelsen är den tredje sedan utomhusbadet öppnade för säsongen. Samtliga skadegörelser är polisanmälda.

– Det här är så tråkigt. Förutom att det drabbar Getingeborna i form av att vi inte kan öppna i tid så kostar det otroligt mycket att sanera och städa. Våra bottendammsugare är inte gjorda för den här typen av tung jord och skräp, säger Jonas Eidergård, enhetschef på teknik- och fritidsförvaltningen, Halmstads kommun.

Skadegörelse på Getingebadet