Dela sidan på sociala medier

Kontakta Halmstads kommun

Telefon

Öppettider för besökare

Besöksadress

035-13 70 00

Måndag-torsdag

Rådhuset, Kyrkogatan 5

 

Kl. 08.00 - 17.00

 

Telefontider

Fredag

Postadress

Måndag-torsdag

Kl. 08.00 - 16.00

301 05 Halmstad

Kl. 07.00 - 17.00

 

 

Fredag

 

E-post

Kl. 07.00 - 16.00

Se kartalänk till annan webbplatsdirekt@halmstad.se

Öppet hus på Medborgarservice Vallås

Nu invigs Medborgarservice Vallås. Torsdagen den 18 juni mellan klockan 12 och 15 är det Öppet hus i de nya lokalerna i Vallås centrum.

Medborgarservice Vallås är ett samarbete mellan Halmstads kommun och HFAB, och knyter an till utvecklingsprogrammet Framtid Vallås. Förutom verksamhet som den Medborgarservice Andersberg erbjuder kommer kommunens trygghetssamordnare att utgå ifrån Medborgarservice Vallås.

– Det känns jättebra att vi kommer att vara mer närvarande i Vallås. På Medborgarservice kommer det att arbeta samhällsvägledare som kan vägleda och stötta alla som behöver hjälp med att kontakta myndigheter och kommunens olika verksamheter. Vi kommer även att informera om evenemang och aktiviteter, både på Vallås och i övriga kommunen, säger Terése Bondesson, enhetschef på kulturförvaltningen i Halmstads kommun.

Mellan klockan 12.00 och 15.00 torsdagen den 18 juni hålls ett Öppet Hus för allmänheten med möjlighet att såväl bekanta sig med de nya lokalerna som att få hjälp med ärenden.

Invigningen anpassas för att alla ska kunna följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer med anledning av coronaviruset. Antalet besökare som befinner sig i lokalerna samtidigt kommer att begränsas för att alla ska kunna hålla två meters avstånd till varandra. Det kommer även att finnas möjlighet för besökare att tvätta och desinficera sina händer. Stanna hemma om du har förkylningssymptom.

Medborgarservice Vallås ligger på Vallås torg 16.

Välkommen!